CSR hos PJ Production

Som produktionsvirksomhed tager vi vores samfundsansvar meget seriøst. Derfor har vi udviklet en CSR-strategi, så vi kan arbejde struktureret med hvordan vi sætter et bedre aftryk på verden. Vores produktion udleder CO2 som påvirker klimaet negativt. Det vil vi gerne gøre noget ved.

Derudover bruger vi naturressourcer når vi køber og sælger vores produkter. Det forbrug skal vi optimere ved at bruge så få ressourcer som muligt, og at gøre det så skånsomt for natur og miljø som muligt. Endeligt er vores daglige kontakt med egne kolleger samt ansatte hos leverandører, forhandlere og slutbrugere af vores produkter et helt
centralt område i vores samfundsansvar.

Ved at arbejde struktureret med disse områder, er det vores mission at levere bæredygtigt kontortilbehør, der øger produktiviteten og livskvaliteten på kundens kontor.

I arbejdet med vores samfundsansvar, vil vi også gerne bidrage til at nå FN’s verdensmål. Som produktionsvirksomhed har vi derfor valgt at fokusere på FN’s verdensmål #12 – Ansvarligt forbrug og produktion. Det vil påvirke hvordan vi omsætter strategi til handling, og på den måde håber vi at støtte arbejdet med at opnå en mere bæredygtig produktion.
Det er vores bidrag til at sikre en bedre verden.

 

© Copyright - PJ Production