Nyhedsarkiv

 

September 2018

PJ Production støtter Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne består af 37 uddannede hospitalsklovne, som arbejder på landets børneafdelinger. Med humor, fantasi og nærvær hjælper hospitalsklovnene barnet med at komme lettere gennem sit sygdomsforløb. Det giver barnet selvværd og styrke til at håndtere sin egen situation langt bedre.

PJ Production støtter Danske Hospitalsklovne, idet vi tror på at både fysisk og psykisk velvære er altafgørende for at vi fortsat har et godt samfund. Vi prioriterer derfor det gode helbred, både indenfor og udenfor vores virksomhed. Valget faldt på de Danske Hospitalsklovne idet deres arbejde dækker bredt og ikke en specifik sygdom.

August 2018

ORGATEC 2018

Besøg os på ORGATEC, den internationale møbelmesse for den moderne arbejdsverden, i Köln, Tyskland fra d. 23 til d. 27 oktober 2018.
PJ Production præsenterer nye, spændende idéer og løsninger, der strukturerer arbejdspladsen og giver brugeren større frihed.

Du kan finde os her:
Halle 11.2 / Stand A002

Maj 2018

"Beskyt dine dokumenter fra nysgerrige øjne"

Med alle de tekniske fremskridt der sker idag, er det til tider overset, hvor vigtigt det er at opbevare de fysiske data korrekt.

Virksomheder der ønsker at overholde bestemmelserne omkring GDPR (persondataforordningen) her ved ikrafttræden den 25. maj, bør huske også at tage særlige forholdsregler for opbevaring af de fysiske dokumenter - og her er låsbare skabe eller skuffer uvurderlige.

Låsbar opbevaring er stadig en aktuel og konkret måde at begrænse adgangen til fortrolige dokumenter.

Tag et kig på de egnede løsninger fra PJ Production her:

http://www.pj-production.dk/laasbar-tablet-skuffe    http://www.pj-production.dk/laasbar-laptop-skuffe 

http://www.pj-production.dk/laasbar-pennebakke    http://www.pj-production.dk/slimtray-large  

http://www.pj-production.dk/slimtray-small    http://www.pj-production.dk/ultra-pen-large 

http://www.pj-production.dk/ultra-pen-small

 

Marts 2018

PJ Production og CSR

Corporate Social Responsibility eller samfundsansvar - har været en del af vores måde at drive virksomhed på siden starten i 1997. Vi har hos PJ Production besluttet at arbejde mere målrettet og strukturet med dette og er stolte af, at vi nu kan præsentere vores første CSR rapport!

Læs mere om vores arbejde med CSR her eller download hele CSR rapporten her

 

© Copyright - PJ Production